Ağıralioğlu'ndan ABD'ye Talat Paşa'lı 'soykırım' tepkisi: Çocuklarımıza Talat ismini veririz

Ağıralioğlu'ndan ABD'ye Talat Paşa'lı 'soykırım' tepkisi: Çocuklarımıza Talat ismini veririz

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, ABD Temsilciler Meclisinin 'Ermeni Soykırımı'nı resmi olarak tanıyan' kararına tepki göstererek, "Çocuklarımıza Enver, Cemal ve Talat ismini verme kararımızla buna mukabele ediyoruz. Bu münasebetsizlik devam ederse kız çocuklarımız da dahil herkese Talat ismini veririz" diye konuştu.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, ABD Temsilciler Meclisinin 'Ermeni Soykırımı'nı resmi olarak tanıyan' kararına tepki gösterdi. Ağıralioğlu, ABD'nin tasarıyı Türkiye aleyhine bir "sopa" olarak kullandığını ifade eden Ağıralioğlu, "Biz çocuklarımıza Enver, Cemal ve Talat ismini verme kararımızla buna mukabele ediyoruz. Bu münasebetsizlik devam ederse kız çocuklarımız da dahil herkese Talat ismini veririz" dedi.

Ağıralioğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği mektubu da hatırlatarak, "Sayın Cumhurbaşkanı şayet 13'ünde ABD'ye gidecekse çöp kutusuna attığı söylenilen mektubu oradan alsın. ABD başkanına kameraların önünde iade etsin. Biz bu topraklardaki varlığımızı ABD'ye borçlu değiliz" dedi.

(Haberler.com)

Diğer Haberler