‘HDP'lilerin fezlekelerine gözlerim açık evet diyeceğim’

‘HDP'lilerin fezlekelerine gözlerim açık evet diyeceğim’

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, HDP’lilerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ‘evet’ diyeceğine dair söylemini yineledi. Ağıralioğlu, “Fezleke oylamalarına gözüm açık elimi kaldıracağım ve evet diyeceğim. Tayyip Bey’i yenmek için biz PKK’dan medet umarsak bu süreci enfekte etmiş oluruz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz hafta bir televizyon programında yaptığı açıklamada, 6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi olmak” suçundan haklarında fezleke hazırlanan 9 HDP'li hakkında nasıl bir tutum sergileyeceklerine ilişkin soruya verdiği yanıtta "HDP'yi terörün gölgesinde görüyoruz. Evet diyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

HaberTürk yayınında konuşan Ağıralioğlu, şunları söyledi:

"Tayyip Bey’i yenmek için PKK’dan medet umulmamalı"

'Fezleke oylamalarına gözüm açık elimi kaldıracağım ve evet diyeceğim'. Tayyip Bey’i yenmek için biz PKK’dan medet umarsak bu süreci enfekte etmiş oluruz. Ben, HDP’lilerin fezlekelerine ‘Evet’ diyeceğim. Ama kim derse ki ‘Öcalan teröristtir’ onun fezlekesine ‘Hayır’ diyeceğim. Birisi diyecek ki ‘PKK terör örgütüdür ve Türk milletinin bağrına saplanmış bir hançerdir.

(Yeni Şafak)

Diğer Haberler