İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan 30 Ağustos genelgesine tepki

İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan 30 Ağustos genelgesine tepki

İYİ Parti Sözcüsü Ağırailoğlu, İçişleri'nin 30 Ağustos genelgesine tepki göstererek, 'Devletin bazı faaliyetleri iptal ettiğin ya da kutladığını herkes biliyor. Biz virüsün mutasyon geçirmesini bekliyoruz, virüsle mücadele kararlılığı mutasyon geçiriyor' dedi.

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağırailoğlu, 9 kişinin hayatını kaybettiği Giresun'da yaşanan sel felaketi hakkında TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Ağıralioğlu, “Hasar tespitinin maddi kayıplarına fındık zayiatı da eklenecektir. Zaten kıt kanaat imkanlarla geçinen çiftçilerimizin böyle büyük selle karşılaşması hasarı biraz daha artırıyor. Devlet dediğiniz cihaz, yaşanan felaketlerden sonra yaraları sarmaya gücümüz yeter demekten ibaret değildir. Sanki ilk defa sel yaşanıyormuş gibi konuşmaz” dedi. Ağıralioğlu, “Tabi devlet yaraları saracak ama bize bu sel bölgelerinde harfiyatları kontrol edecek, imar iskan işlerini kontrol edecek ve insanların güvenli yerlerde yaşamasını insanların yaşamasını sağlayacak ciddiyet lazımdır” dedi.

'VİRÜSLE MÜCADELE MUTASYON GEÇİRİYOR'

İçişleri Bakanlığı’nın 30 Ağustos genelgesine de tepki gösteren Ağıralioğlu, “Devletin bazı faaliyetleri iptal ettiğin ya da kutladığını herkes biliyor. Hangisini tercih ediyor, virüsle mücadelede kararlılığını ortaya koyuyor. 5 günümüz vardır. 23 Nisan, 29 Ekim, 19 Mayıs, 30 Agustos, 10 Kasım. Tercihleriniz sizi neyi önemli saydığınızı tartışma konusu yapar. Biz virüsün mutasyon geçirmesini bekliyoruz, virüsle mücadele kararlılığı mutasyon geçiriyor” dedi.

(Karar)

Diğer Haberler